Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Στα σκουπίδια είναι η θέση της απόφασης του Δικαστηρίου της Χάγης


ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…
Σημειώνεται ότι παρά τον καταδικαστικό της χαρακτήρα η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης, απέρριψε όλα τα άλλα αιτήματα των Σκοπίων για επιβολή μελλοντικών μέτρων από το Δικαστήριο.
Επιπλέον η απόφαση δεν ασχολείται καθόλου με το θέμα της διαφοράς γύρω από το όνομα των Σκοπίων, «επιβεβαιώνοντας ότι η εν λόγω διαφορά πρέπει να επιλυθεί στο πλαίσιο που ορίζουν οι Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας μέσω διαπραγματεύσεων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ».
Παρ’ όλα αυτά, στην ανακοίνωση του, το ΥΠΕΞ, τονίζει ότι η Ελλάδα θα εξετάσει την απόφαση με πλήρη σεβασμό προς το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως βασικό δικαιοδοτικό όργανο του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.
Είναι προφανές λοιπόν, ότι με αυτήν την «δήλωση σεβασμού προς το δικαστήριο της Χάγης», ανοίγει τον δρόμο για έναν προδοτικό συμβιβασμό. Σημειώνεται ότι επικεφαλής του Υπουργείου των Εξωτερικών, ο οποίος έχει και την ευθύνη αυτής της ανακοινώσεως, ευρίσκεται σήμερα ένα από τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά, ο Δήμας και ότι είναι το Υπουργείο Εξωτερικών που στηρίζει μία κυβέρνηση τριών κομμάτων: του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΛΑ.Ο.Σ.
Γι’ αυτό λοιπόν καλύτερα θα είναι να βγάλουν τον σκασμό κάποιοι δήθεν ανεξάρτητοι κομματάρχες του Καρατζαφέρη, οι οποίοι παριστάνουν τους εθνικά οργισμένους… Όσο κι αν προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τον Λαό έχει πάρει είδηση το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν. Από τη μία πλευρά να παριστάνουν τους «ανεξάρτητους»… εθνικά οργισμένους(!) και από την άλλη να είναι κομματάρχες και με το αζημίωτο μάλιστα κάποιοι από αυτούς του κόμματος Καρατζαφέρη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου