Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

Ο τίτλος θα έπρεπε κανονικά να ήταν "τέσσερα σκουλήκια Αιγύπτου βασάνισαν όμοιον τους και τον εγκατέλειψαν στον ΓΠΝ Θριασίου

Σύμφωνα με τον καινούργιο αντιρατσιστικό νόμο ο τίτλος είναι ο εξής.
"Τέσσερις φτωχοί και κατατρεγμένοι συνάνθρωποι μας εκ Αιγύπτου που η κακιά μοίρα τους έφερε στην Ελλάδα χτύπησαν κατά λάθος ομοεθνή τους που δυστηχώς απεβίωσε αφού τον προσκόμισαν μετά κόπου και αγώνα στο ΓΠΝ θριασίου."


Η αστυνομία συνέλαβε δύο από αυτούς τους άτυχους συνάνθρωπους μας στη Σαλαμίνα και διαφεύγουν οι άλλοι δύο.
Τοπικές πηγές λένε ότι θα γίνουν  καθιστικές διαμαρτυρίες και συναυλία στα αγάλματα για την απευλευθέρωση τους και θα πραγματοποιηθεί έρανος εφόσον η κα. Κούρτοβικ δεν αναλάβει την υπεράσπιση τους αυτοβούλος.

και για την ιστορία:

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, η ανθρωποκτονία άγνωστου αλλοδαπού άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έξω από του Θριάσιου Νοσοκομείου.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αιγύπτου, δύο εκ των οποίων, ηλικίας 32 και 39 ετών, συνελήφθησαν στην Σαλαμίνα, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. Κίνητρο των πράξεών τους είναι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες, απογευματινές ώρες της Δευτέρας, απήγαγαν το θύμα, το οδήγησαν σε οικία στην περιοχή της Σαλαμίνας όπου τον βασάνισαν μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια ο 39χρονος τον μετέφερε με όχημα σε χώρο εξωτερικά του Θριάσιου Νοσοκομείου όπου και τον εγκατέλειψε.

πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου