Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2011

Και ο επαναστάτης ο μέγας γαλάζιος αντωνάκης έκανε αυτό που περιμέναμε............το τί θέλει να μας πουλήσει το ολυμπία ή το δεξί εξτρέμι το ξέρουμε...

τώρα τί θα γράψετε μανάρια για τον αντωνάκη και τους υπόλοιπους που γίνανε πασόκ στη θέση του πασόκ (τα κόκκινα γράμματα πάνε στους άλλους τους επαναστάτες του κώλου ξέρετε εσείς)

Η Ν.Δ. αποδέχεται τα νέα μέτρα και φαίνεται ότι κατ'αυτόν τον τρόπο ανοίγει και ο δρόμος για την επιβολή τους: Στην εκτίμηση πως θα χρειαστεί η λήψη νέων μέτρων κατά τους πρώτους μήνες του 2012, προέβησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας και Ιωάννης Βρούτσης, σε κοινή ανακοίνωσή τους, με αφορμή την απόκλιση των εσόδων που εμφάνισε ο προϋπολογισμός στο 11μηνο.
Μάλιστα, οι αναπληρωτές υπεύθυνοι του τομέα πολιτικής ευθύνης οικονομίας της ΝΔ, επισημαίνουν πως η λήψη νέων μέτρων θα πρέπει να γίνει από την επόμενη κυβέρνηση, η οποία θα έχει νωπή λαϊκή εντολή.


«Η Νέα Δημοκρατία έχει τονίσει ότι οποιαδήποτε νέα προσαρμογή απαιτηθεί στο μέλλον, εξαιτίας πράξεων και παραλείψεων της κυβέρνησης Παπανδρέου, θα πρέπει να γίνει από την επόμενη κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή», τονίζεται στην ανακοίνωση και συμπληρώνουν πως «θα πρέπει να προέλθει από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής, τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης και την περιστολή των δαπανών, εξαιρουμένων των δημοσίων επενδύσεων».

Τέλος, τονίζουν πως τα νέα μέτρα δεν θα πρέπει να επικεντρωθούν «στη περαιτέρω αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων ή στις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου