Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Σε μετανάστες καταλήγει η βοήθεια των Ελλήνων της Κύπρου στους ΕλλαδίτεςΚι όμως! Κάποιοι στην Ελλάδα, γυρίζουν την πλάτη τους στους Έλληνες και παραδίδουν τη βοήθεια που προορίζεται για τα Ελληνόπουλα που υποφέρουν από την ανέχεια, στους λαθρομετανάστες! Προσέξτε: «Ύστερα από έρευνα που έκανε το ΚΥΠΕ, με τη συνδρομή του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, επέλεξε να βοηθήσει το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Το σχολείο βρίσκεται στην Ξηροκρήνη και φιλοξενεί σήμερα 45 μαθητές από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Αλβανία και τη Ρουμανία».

Ναι, αυτό δίνουν τα ίδια τα πρακτορεία ειδήσεων, με «προοδευτική» περηφάνεια, για το που καταλήγει η βοήθεια των Κυπρίων αδερφών μας! Και ποια «έρευνα» έκαναν; Πλέον, οι Έλληνες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, στην ίδια τους την πατρίδα, ελέω της αριστεράς και όσων ελέγχουν τα ΜΜΕ.

salaminae εγραψε: μαλάκα έλληνα ξύπνα πριν είναι αργά άσε το φραπόγαλο και τον καναπέ και έλα μαζί μας βγες στον δρόμο και φώναξε με αυτούς που τα φωνάζανε εδώ και 30 χρόνια ότι έρχονται....
 έλα μαζί μας για να ξημερώσει για σένα και τα παιδιά σου μια νέα αυγή...... μία ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου