Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Κατάδωσε και εσύ έναν μετανάστη, μπορείς


Mε αυτό το σύνθημα, το βελγικό κόμμα Vlaams Belang καλεί τους πολίτες να καταγγείλουν τους παράνομους μετανάστες μέσα από την ιστοσελίδα που δημιούργησε!
Το στέλεχος του Vlaams Belang Φίλιπ Ντεβίντερ, μέλος του περιφερειακού κοινοβουλίου της Φλάνδρας, δικαιολόγησε αυτή την απόφαση λέγοντας ότι μόνο ένα μικρό μέρος όσων αιτούνται άσυλο στο Βέλγιο παίρνουν άδεια παραμονής, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν στη χώρα…

Ο Ντεβίντερ έγραψε στη νέα ιστοσελίδα ότι το Βέλγιο δεν είναι το σπίτι των παράνομων και ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να ελαχιστοποιήσει και να αποκρύψει τα προβλήματα και την ενόχληση που προκαλούν οι παράνομοι μετανάστες.

Το κόμμα του Ντεβίντερ θέλει να συλλέξει «όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται» για να δημιουργήσει μία «μαύρη λίστα σχετικά με τους παράνομους μετανάστες», στην οποία θα περιλαμβάνονται όχι μόνο τα εγκλήματα που διαπράττουν, αλλά και η εκμετάλλευσή τους από τους εργοδότες και τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Επίσης, το κόμμα επιθυμεί μεταξύ άλλων την απόσχιση της περιοχής της Φλάνδρας από το Βέλγιο.

Τον Φεβρουάριο το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας (VV) της Ολλανδίας είχε δημιουργήσει ένα φόρουμ στο Διαδίκτυο μέσω του οποίου οι πολίτες μπορούν να παραπονούνται για εγκλήματα, αλλά και για την κατάληψη θέσεων εργασίας από μετανάστες από την ανατολική και κεντρική Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο εκπρόσωπος της ΕΕ Ολιβιέ Μπαγί επανέλαβε σήμερα ότι «αυτές οι ιστοσελίδες δεν συνάδουν με τις ευρωπαϊκές αξίες, τις οποίες υπερασπιζόμαστε». Παρόλα αυτά πρόσθεσε ότι δράση εναντίον αυτών των ιστοσελίδων μπορεί να αναληφθεί μόνο σε εθνικό επίπεδο.

στη χώρα μας γαμπρούς τους κάνουνε..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου