Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Ιδεολογικές ομιλίες Πυρήνα Σαλαμίνος Πέμπτη 1η Νοεμβρίου


Συνεχίζονται οι ιδεολογικές ομιλίες του Πυρήνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Σαλαμίνος με τον υπεύθυνο του Πυρήνα Μιχάλη Παπαδημητρίου να αναφέρει ότι η παρουσία στον Πυρήνα θέλει συνέπεια και συνέχεια κάτι που οι νέοι μας υποστηρικτές ακολουθούν.
Η συμμετοχή σου στις δράσεις και ακούγοντας τις ιδεολογικές ομιλίες κάθε Πέμπτη εφοδιάζεσαι με τα κατάλληλα όπλα ώστε να μπορείς να αμυνθείς στις τελευταίες επιθανάτιες ξεσπάσεις του τέρατος που έφερε το Έθνος μας σε αυτή τη κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.........
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Μ.Ζ. και ξεκίνησε ιδεολογική ομιλία με θέμα τον Εθνικισμό και την ανάγκη στροφής του Έθνους προς αυτόν.
Τα σχόλια συντόνισε ο αρχηγός του πυρήνα Δημήτριος Παπαδημητρίου που μέσα στα άλλα σχολίασε και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

Τέλος έγινε παρέμβαση του μέλους του πυρήνα Λεόντιου Κιοπεξή με θέμα την απειλή συκοφάντησης και στιγματισμού μας ως μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής από αυτούς που νιώθουν περήφανοι (?) που ανήκουν στους πολιτικούς χώρους που μας έριξαν στον γκρεμό !!!!
Απλά τους δίνουμε την απάντηση ότι ΝΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου