Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Για την δήθεν διαμαρτυρία περί της μετακίνησης των δημόσιων υπηρεσιών του νησιού μας

 
Την Δευτέρα 18/2 και ώρα 11 πρωινή βρέθηκα με ομάδα συναγωνιστών στην περιοχή Παλούκια Σαλαμίνος όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον δήμο,για την μετακίνηση όλων των δημόσιων υπηρεσιών εκτός νησιού...σε ερώτηση που δέχτηκα από κάτοικο του νησιού γιατί η Χρυσή Αυγή Σαλαμίνος δεν συμμετέχει μαζικά στις όποιες συγκεντρώσεις-διαμαρτυρίες του δήμου έχω να απαντήσω τα εξής:
1. Τις μάχες θα τις δώσουμε όπου και όποτε εμείς κρίνουμε, έχουμε Περιφερειάρχη, Βουλευτές, Αρχηγό οι οποίοι όποτε διατάξουν θα εκτελεστεί η διαταγή τους.
2. Οι διαμαρτυρίες γίνονται πριν ψηφιστούν τα όποια μέτρα και οχι κατόπιν εορτής.
Οταν κάποιοι τα φωναζάμε πριν δύο-τρία χρόνια αυτά μας λέγατε φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες και άλλα φαιδρά.....
3.Αυτό που έγινε στην διαμαρτυρία ήταν περισσότερο προεκλογική συγκέντρωση του δήμαρχου και των υποψηφίων δημάρχων με τους συμβούλους τους παρά διαμαρτυρία των πολιτών...μήν έχετε την απαίτηση να ρίξει η Χρυσή Αυγή Σαλαμίνος με την παρουσία της  νερό στο ποτήρι κανενός υποψηφίου δημάρχου..όταν θα υπάρξει οργανωμένη συμμετοχή μας θα το καταλάβετε όλοι...
4. Εάν κυβερνούσαμε εμείς τον δήμο σε καμμιά περίπτωση δεν θα τολμούσαν να έπαιρναν τις δημόσιες υπηρεσίες από το νησί μας διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ 
5.Πήρε τηλέφωνο στήριξης ο πρόεδρος της βουλής και βουλευτής με την Ν.Δ. Τραγακης Ι. σχήμα οξύμωρον και αντιφατικόν, αυτοί οι άθλιοι που μας έφεραν σε αυτό το χάλι, αυτοί οι άχρειοι που ψήφισαν τα μνημόνια που υποχρεώνουν τους Δήμους να διώξουν τις υπηρεσίες τους απο την αρμοδιότητα τους, αυτοί οι ίδιοι να παίρνουν τηλέφωνο στήριξης ???
Δεν είμαστε όλοι ηλίθιοι σε αυτόν τον τόπο...και κάτι τελευταίο, ο δήμαρχος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι που παρεβρέθησαν στην διαμαρτυρία, απο παρθενογέννηση βγήκαν ??? δεν ανήκουν σε κάποια απο τα διεφθαρμένα κόμματα ???
Εμείς είμαστε χρυσαυγήτες...δεν ξεχνάμε και όλοι θα λογοδοτήσουν όταν έρθει η ώρα...και η ώρα έχει ήδη έρθει !!! 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΥΡΗΝΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου