Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Για μια νέα ΕθνεγερσίαΣκοπός της Χρυσής Αυγής είναι να ξυπνήσει συνειδήσεις να δείξει στον κόσμο ποιοι κλέβουν το βίος μας και ποιοι πουλάνε την κληρονομιά της χώρας μας.
Το έργο δύσκολο γιατί οι κλέφτες εγκαθίδρυσαν τέτοιους μηχανισμούς όπως ΜΜΕ που τους υποστηρίζουν, αυλοκόλακες που αν χρειαστεί θα πολεμήσουν αντί για αυτούς, "δημοκρατικά αποκόμματα για τον έλεγχο του κιναιδοβουλευτισμού, εισαγγελείς και εκτελεστικά όργανα που τρώγοντας τόσα χρόνια από τα ξεροκόμματα που τους πετάγανε γίνανε πειθήνια όργανα τους.
Η ψυχική και σωματική κούραση του κόσμου μεγάλη, οι οικονομικές δυσκολίες, οι καθημερινές εγκληματικές πράξεις από ποινικούς πολλές, αλλά το μόνο που νοιάζει στα όργανα της τάξης είναι να κυνηγάνε τον απλό κόσμο για μια ζώνη ασφαλείας ή αν έχει παρκάρει παράνομα ενώ οι αποδράσεις εγκληματιών να είναι σε καθημερινή διάταξη.
Σε απολυταρχικά καθεστώτα η συνεργασία ποινικών με την κυβέρνηση είναι συχνό φαινόμενο, όπως οι οθωμανοί με τους γενίτσαρους, γιατί ο φόβος λειτουργεί κατασταλτικά.
Έτσι και η "δημοκρατική" κυβέρνηση του κράτους της Ελλάδας με τις μέχρι τώρα πράξεις της δρα ρατσιστικά ενάντια των πολιτών της.
Και πολεμάει με νύχια και με δόντια να πνίξει την όποια φωνή αντίστασης.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΖΩΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ 
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   

Κλεινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου