Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ


Τα όρια της γελοιότητας αγγίζουν οι ψευδείς και αβάσιμες κατηγορίες και συκοφαντίες των αριστεριστών ιατρών που διοικούν το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αλλά και των δημοσιογραφίσκων των πάντα ''αντικειμενικών'' ΜΜΕ.

"Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με ρόπαλα, με κράνη, με ανάρμοστη συμπεριφορά και με χρήση βίας εισέβαλλαν στον χώρο του νοσοκομείου από δύο εισόδους". Καταρχάς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε εκεί καθαρά και μόνο για μία κίνηση αληθινής αλληλεγγύης προς τους άστεγους Έλληνες συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορούν να επιβεβαιώσουν χωρίς αμφιβολία την ειρηνική μας παρουσία στο Κρατικό και για τα τρόφιμα και ρούχα που τους δώσαμε. Επιπλέον, ένας από τους αστέγους που βρισκόταν σήμερα εκεί, μας ενημέρωσε ότι εκδιώθηκαν από τους αριστερούς ιατρούς για να μην πάρουν ρούχα και τρόφιμα από εμάς και οι ίδιοι εν συνεχεία προχώρησαν σε κάλεσμα της αστυνομίας χωρίς λόγο και αιτία. Προσπάθησαν να εμποδίσουν το κοινωνικό έργο του κινήματός μας με αυτόν τον ποταπό τρόπο. Επίσης, να τονίσω ότι δεν κάναμε σε καμία περίπτωση χρήση βίας και απρεπούς συμπεριφοράς εναντίον κανενός, ούτε εισβάλλαμε από δύο εισόδους του νοσοκομείου. Ένας Χρυσαυγίτης ποτέ δεν χτυπάει πισώπλατα, δεν μας το επιτρέπει η ηθική μας. Αντιθέτως, η γραμμή μας ήταν αυτή της απόλυτης πειθαρχίας στα πλαίσια μίας δράσης κοινωνικού χαρακτήρα.

Προς γνώσιν των ανενημέρωτων (προφανώς και κανείς δεν πρόσεξε τον μεγάλο αριθμό γυναικών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που ήταν στην δράση εκ των οποίων μία ήμουν και εγώ, και γι΄ αυτό μπορώ να σχολιάσω πολύ καλύτερα τα τεκταινόμενα)δημοσιογράφων με τον βρώμικο ρόλο που χρόνια τώρα εκτελούν να ενημερώσω ότι η επίσημη πανελλήνια αιμοδοσία του τομέα της Πράσινης Πτέρυγας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 27/04/13. Συνεπώς αυτά που διαδίδονται δεν είναι τίποτα άλλο από ασυναρτησίες και ψέματα.

Για άλλη μία φορά βλέπουμε ότι όλοι οι αριστεροί θολοκουλτουριάρηδες έχουν περιέλθει σε τόσο δυσχερή θέση από τις κινήσεις αλληλεγγύης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (πράγμα που αυτοί ποτέ δεν έκαναν), που φθάνουν στο σημείο να τις χαρακτηρίζουν ως κινήσεις τραμπουκισμού. Ο απλός Έλληνας πολίτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μόνο αυτοί που τόσα χρόνια τον εκμεταλλευόντουσαν και είχαν κάνει τσιφλίκι τους την δημόσια περιουσία.

Νικόλ Μπενέκη
Υπεύθυνη Γυναικών Περιφέρειας Πειραιά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου