Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Το Σάββατο 6 Απριλίου είχα την τιμή να παρευρεθώ με συναγωνιστές μου στον Πυρήνα Ζακύνθου, για την προγραμματισμένη διανομή τροφίμων σε Ελληνικές ντόπιες οικογένειες αλλά και για την ήδη κανονισμένη εκδήλωση μας το βράδυ του Σαββάτου με ομιλίες του Συναγωνιστή και βουλευτή μας Β΄ Πειραιώς Ιωάννη Λαγού, του Συναγωνιστή και περιφερειάρχη μας Ιονίων Νήσων, Νικόλαου Λεμοντζή και αξιότατων Συναγωνιστών μας από τον Πυρήνα Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς. Φθάνοντας στο νησί με τους συναγωνιστές μου, αντικρίζω στα 20 μέτρα από την διανομή τροφίμων το θέαμα μιας μικρής ομάδας και γραφικών στην κυριολεξία ατόμων του ΑΝΤΑΡΣΥΑ που δεν γνωρίζουν σίγουρα τι σημαίνει η λέξη ΜΠΑΝΙΟ, μαζί με αλβανούς συντρόφους τους και κάποιους καημένους γερμανούς φοιτητές, κάνοντας παράνομη αντισυγκέντρωση εναντίον μας, για τον λόγο ότι αποφασίσαμε να μοιράσουμε τρόφιμα ΜΟΝΟ σε Έλληνες συμπολίτες μας του νησιού, και όχι στους αηδιαστικούς λαθροεισβολείς που τόσο προστατεύουν. Οι ίδιοι ισχυρίζονταν ότι πραγματοποιούσαν ειρηνική αντιφασιστική συγκέντρωση, μόνο που όταν κάποιος κάνει τέτοια εκδήλωση φωνάζοντας ΕΑΜ ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ και άλλα τέτοια ''ωραία και πετυχημένα σλόγκαν'' μόνο ειρηνική δεν την αποκαλεί κανείς.
Η αστυνομία για ακόμα μία φορά τους προστάτευε μπαίνοντας μπροστά τους ώστε αυτοί με σιγουριά να φωνάζουν αυτά τα αίσχη. Ο Συναγωνιστής Λαγός ήταν ξεκάθαρος από την αρχή στις δηλώσεις του, ως προς την πρέπουσα αντιμετώπιση των ''νεαρών αναρχικών ''. Στην απογευματινή εκδήλωση εφόσον η αστυνομία αποδείχθηκε ανίκανη να φέρει εις πέρας το έργο της και να κρατήσει μακριά από την εκδήλωσή μας τις τραγικές γλιτσιασμένες φιγούρες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κρατήσαμε την γραμμή μας, με τον τρόπου που εμείς ξέρουμε. Το σύνθημά ''τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά'' δεν μας αντιπροσωπεύει καθόλου, αντιθέτως οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αυτά παθαίνουν και θα παθαίνουν οι κάθε λογής αναρχικοί όταν θα εμφανίζονται μπροστά μας, από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη μέχρι τα νησιά μας και όλα την επαρχία. Φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ (ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, ALPHA) κατηγόρησαν τον Συναγωνιστή και βουλευτή μας, ότι υπήρξε προκλητικός με τα λεγόμενά τους και ότι απείλησε ευθέως τους παράνομα παρευρισκόμενους αναρχικούς της Ζακύνθου. Είναι γνωστό ότι πάντα βιάζονται να μιλάνε χωρίς αντικειμενικότητα και με διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Άλλωστε όλα αυτά τα ''τέρατα'' της δημοσιογραφίας δεν ξέρουν το ρητό που λέει Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας. Ακολούθησε ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου με το παραμυθάκι ότι τους επιτεθήκαμε αναίτια και τελικώς τρείς από αυτούς να κατέληξαν στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι, ενώ εκείνοι έκαναν δήθεν νόμιμη και ήρεμη αντιρατσιστική διαδήλωση ενώ παράλληλα εκτόξευσε πυρά προς τον Συναγωνιστή Λαγό για τις δηλώσεις του και τις κινήσεις μας.
Με απόλυτη ευθύνη των γραφόμενων μου, να συγχαρώ με την σειρά μου όλους τους Συναγωνιστές μου για το υπέροχο βράδυ του Σαββάτου και εν συνεχεία για την διανομή τροφίμων και για την εκδήλωσή που ήταν πραγματικά πολύ καλή και ενδιαφέρουσα. Δεν θα ευχηθώ περαστικά στα μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα τους πω μόνο ''καλά μυαλά'', αν ακόμα διαθέτουν κάτι τέτοιο στο κεφάλι τους, και να σταματήσουν να εμφανίζονται μπροστά μας γιατί δεν θα τους περάσει ΠΟΤΕ, έχουν τον λόγο μου γι αυτό. Όπου θα σας βρίσκουμε θα παίρνετε αυτό που σας αξίζει. Σας συμβουλεύω ΟΛΟΥΣ να προμηθευτείτε ένα μπουκάλι ξύδι ο καθένας για κάθε περίσταση, που ξέρετε μπορεί να σας χρειαστεί στην συνέχεια.


ΝΙΚΟΛ ΜΠΕΝΕΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου