Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Ομιλία Ηλία Παναγιώταρου
Επιστροφή στο σπίτι μας, αυτό ήταν η αρχική εντύπωση των συναγωνιστών του Πυρήνα μας μετά από την δύο ημερών διακοπή λόγω εορτών.
Ο Υπεύθυνος του Πυρήνα Μιχάλης Παπαδημητρίου αφού είπε τις καθιερωμένες ευχές στους παρευρισκόμενους ευχήθηκε για την επερχόμενη Ανάσταση του Έθνους  μας.
Συγχαρητήρια έδωσε στους συναγωνιστές που έλαβαν μέρος στις δράσεις της Μ.Δευτέρας και Μ.Παρασκευής. Τα σχόλια του επικεντρώθηκαν στην αρνητική προβολή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ της δράσης της Μ.Παρασκευής από δηλωμένους ΑΘΕΟΥΣ δημοσιογραφίσκους που τα βράδια προβάλουν τσόντες και βίζιτες και φιλοξενούν αγγελίες στις εφημερίδες τους.
Είμαστε πολιτικοί στρατιώτες και κάνουμε αυτό που μας διατάζουν, όσοι φιλικά προσκείμενοι παρασύρθηκαν από τα Μέσα Μαζικής Εξημερώσεως και πέταξαν το δόλωμα και σε δικούς μας Χρυσαυγίτες κατά δήλωση θα πρέπει όλοι να καταλάβουν τα εξής.

Υπεράνω Όλων Η Πατρίς
 
Στις 25 Μαρτίου ανήμερα της μεγαλύτερης εορτής της Ορθοδοξίας ξεκινήσαμε τον απελευθερωτικό πόλεμο ΟΙ ΙΔΙΟΙ ελαφρόμυαλοι με τότε όπως τώρα θα ρώταγαν πόλεμο αυτή την άγια μέρα ??

Οι αιώνιοι οβριοί κατηγόρησαν τον Ιησού ότι δουλευε Σάββατο τη δικιά τους αργία και αν θέλουμε να παίξουμε με τις λέξεις θα μπορούσαμε να το κάνουμε.....

Τα παιδιά με τα Μαύρα της Χρυσής Αυγής είναι Ιεραπόστολοι μιας Ιδέας Ανώτερης που μόνο το Έθνος τη σκεπάζει.....

Στη συνέχεια μίλησε ο συναγωνιστής και βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος σχολιάζοντας τον Ρατσισμό των δήθεν αντιρατσιστών και την υποκρισία τους στα εγκλήματα κατά των Ελλήνων από τους προστατευμένους τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου