Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Πυρήνας Περάματος Ομιλία Μπενέκη
Την Τετάρτη 12/6 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ομιλία της υπεύθυνης μετώπου γυναικών περιφέρειας Πειραιά Μπενέκη Νικόλ στα γραφεία του πυρήνα Περάματος με θέμα ''Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων''.

Η συναγωνίστρια στην επίκαιρη ομιλία της ανέδειξε την τραγική κατάσταση που βιώνουν σε όλα τα επίπεδα οι συμπατριώτες μας την ίδια στιγμή που οι κάθε λογής λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλει στον τόπο μας απολαμβάνουν πλήθος προνομίων εις βάρος μας.

Στην συνέχεια τονίστηκε ο αγώνας που δίνουν οι συναγωνιστές βουλευτές μας στο κοινοβούλιο με έμφαση στην πρόσφατη κατάθεση νόμου της Χρυσής Αυγής σχετικά με τον ρατσισμό που βιώνουμε στην ίδια μας την πατρίδα καθώς και την τιμωρία όσων προσβάλουν την ιστορική μνήμη του έθνους μας.


Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος.

Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την παρέμβαση του βουλευτή Β' Πειραιώς συναγωνιστή Λαγού Ι. ο οποίος ενημέρωσε τους παρόντες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας παράλληλα την εγρήγορση που πρέπει να δείχνουμε άπαντες και την προσήλωση στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την απελευθέρωση της πατρίδας μας και την δημιουργία ενός εθνικού κράτος.


Πυρήνας Περάματος : 25ης Μαρτίου 7 , Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 - 21:00 , τηλ. : 2104416009 - 6974861427

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου