Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Ομιλία Μιχάλη Αρβανίτη στην Τ.Ο. Σαλαμίνος


Ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχάλης Παπαδημητρίου πριν την έναρξη της ομιλίας του εκλεκτού συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη τόνισε στους παρευρισκομένους ότι το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα που υπάρχει σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως αποτέλεσμα καθημερινού αγώνα από εθελοντές συναγωνιστές. Οι οποίοι έχουν βάλει στην άκρη τα εγώ τους για να βλέπουνε οι επισκέπτες των γραφείων του κινήματος μια τελειωμένη κατάσταση που αναβλύζει σθένος, αποφασιστικότητα και ετοιμότητα ικανή να τρομάξει και τον πιο σκληρό πολιτικό μας αντίπαλο.......Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης και χρησιμοποιώντας γλώσσα σπαθίζουσα κατέκρινε την  σημερινή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

Δεν μπορούν οι κάθε λογής ρεπούσηδες, δούρες και τα λοιπά μιάσματα να χτυπάνε βασικούς πυλώνες του Έθνους μας όπως η ιστορία, η γλώσσα και η θρησκεία και εμείς σαν Χρυσή Αυγή να μην τους εμποδίζουμε.
Όλοι αυτοί όντως πιόνια των αιώνιων σιωνιστών μας φέρνουνε προ τετελεσμένων γεγονότων όπως ο πρόεδρος της δημοκρατίας και η τότε πρ. της βουλής Μπενάκη που κατά την ορκωμοσία του πρώτου το 2005 να του περιγράφει τις σημερινές καταστάσεις ΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου