Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

Ομιλία Μπαρμπαρούση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις


 Είναι τραγικό φαινόμενο η Ελληνική φυλή να έχει απολέσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που μας κάνανε περήφανους ανά αιώνες και να θνήσκει όντως θύμα μιας συμμορίας αριστεροδεξιών απατεώνων που μέσα σε 40 χρόνια κατάφεραν και έπεισαν τον λαό για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. 

Η αριστοκρατία της δύναμης και της γνώσης έχει σκοπό να αφυπνίσει τον προδομένο λαό και να τον ετοιμάσει για την τελική νίκη..........
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Αυτά προλόγισε ο υπεύθυνος της τοπικής μας πριν πάρει τον λόγο ο Συναγωνιστής Κώστας Μπαρμπαρούσης.

 Ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε για τον πόλεμο που δέχεται το μοναδικό Εθνικιστικό κόμμα στην Ελλάδα με μια παροιμία "το δέντρο που έχει καρπούς πετροβολάν και όχι το ξερό"

Μετά αναφέρθηκε για το ατυχές γεγονός του Συναγωνιστή Γρέγου και την χωρίς καθυστέρηση χρόνου λυσσαλέα κραυγή του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου. 

Για τον περίφημο αντιρατσιστικό νόμο που στηρίζουν οι εβραίοι, αμερικανοί και τούρκοι σαν Χρυσή Αυγή θα ζητήσουμε ονομαστική ψηφοφορία για να δει ο λαός ποιοι είναι με τους Έλληνες και ποιοι με τους εισβολείς.

Η πρόταση για νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών ήταν αναμενόμενη  από τον σύριζα γιατί αυτοί θα είναι και οι μελλοντικοί του ψηφοφόροι.

Ο επερχόμενος φόρος για την ακίνητη περιουσία και τα αγροτεμάχια δεν υπάρχει ούτε στα πιο στυγνά κομμουνιστικά καθεστώτα ούτε στην Β. Κορέα.

Τέλος αναφέρθηκε για τον χαμό του νεαρού πεζοναύτη στην πρόσφατη διακλαδική άσκηση των Ε.Δ. της χώρας και ζήτησε από τους παρευρισκομένους ενός λεπτού σιγή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου