Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Τ. Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την επομένη μέρα , στο ξενοδοχείο «SAVOY» , για την παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά καθώς και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Πειραιώς , Νοτίου Τομέα και Νήσων. Επίσης ενημέρωσε για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου για την μνήμη των Ιμίων και ότι η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη. 
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και μέλος της κεντρικής επιτροπής Γκλέτσος Απόστολος , ο οποίος ανέλυσε ότι ζούμε σε μια Ελλάδα όπου το συνταγματικό τόξο εφαρμόζει τους νόμους μόνο σε αυτούς που δεν προσκυνούν. Αυτοί οι ίδιοι όπου οδηγούν και καθοδηγούν τον λαό προς το παράλογο. 
Ο συναγωνιστής έκανε αναφορά στον αποσυμβολισμό των χρωμάτων του μαιάνδρου , σύμβολο του κινήματος μας. Τέλος ο συναγωνιστής τόνισε ότι εμείς οι χρυσαυγίτες δεν ξεχνάμε όλες τις παρανομίες , τις μίζες , τα σκάνδαλα και τις προδοσίες που έχουν κάνει οι κυβερνόντες και ότι κάποια μέρα θα λογοδοτήσουν και θα επιστρέψουν τον «κόπο» του Έλληνα. Ο ελληνικός λαός έκανε το πρώτο βήμα , βάζοντας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλή , κάτι , το οποίο θα επαναλάβει και μάλιστα με μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά στις επερχόμενες εκλογές. 
Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα. 
Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου