Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ


Για να μπω στο θέμα του άρθρου μου θέλω πρώτα να πω δυο λόγια για το Ναζισμό που όλοι οι πολιτικοί μας μιλάνε τον τελευταίο καιρό λόγο των αυξήσεων στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με το λεξικό της Ελληνικής Γλώσσας του Παπύρου, Ναζισμός είναι η ιδεολογία και το πολιτικοκοινωνικό καθεστώς που είχε εγκαθιδρύσει το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ στην Γερμανία το 1919, και η κατάρρευσή του έγινε κατά το έτος 1945 ταυτοχρόνως με την κατάρρευση του Γ’ Ράιχ (τρίτης γερμανικής αυτοκρατορίας).

Τι έκανε ο Χίτλερ; Επέβαλε δικτατορία στην Γερμανία, αυτοανεκηρύχθη αρχηγός (Φύρερ), επέβαλε μέτρα τρομοκρατίας και πλήρους απαρνήσεως των προσωπικών ελευθεριών, επέβαλε τρομακτικούς φόρους, καταδίκασε τον λαό του στη φτώχια και παρασυρόμενος από τα κατακτητικά του σχέδια παρέσυρε την Γερμανία και την ανθρωπότητα ολόκληρη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έκαιγαν, σκότωναν, κατέστρεφαν και στο πέρασμά τους άφηναν πίσω τους συντρίμμια.

Συνεχίζοντας τώρα το άρθρο μου, θα κάνουμε μια σύγκριση των δικών μας κυβερνήσεων για να δούμε αν έχουν σχέση τα έργα τους, οι πράξεις τους και οι νόμοι τους από την μεταπολίτευση και ειδικά τις τελευταίες κυβερνήσεις, με αυτά τα οποία διέπραξαν οι Ναζιστές τότε, και αν οι κυβερνήσεις αυτές και τα κόμματα του συνταγματικού τόξου είναι εγκληματικές οργανώσεις.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν τον τόπο διαδοχικά επί δεκαετίες με καταιγίδα οικονομικών μέτρων και φτωχοποίησαν το σύνολο του ελληνικού λαού ρίχνοντας τα μεσαία στρώματα στην εξαθλίωση, στην πείνα και στην δυστυχία στέλνοντας ή οδηγώντας πάνω από 6.000 συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία. Ο γνωστός αριστεριστής Greg Palast εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του συνταγματικού τόξου δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Ηθικά, οι ηγέτες και των δύο βασικών κομμάτων (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) είναι εξίσου υπεύθυνοι για τα ψέματα που έχουν πει στους ανθρώπους, προκαλώντας τεράστια ζημιά στον λαό, και νομίζω ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν».

Το περιβόητο σύνθημα του ΠΑΣΟΚ, επί ημερών Ανδρέα Παπανδρέου, «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» (ασχέτως αν στην πραγματικότητα φρόντισε για το εντελώς αντίθετο), ήταν το σύνθημα των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών (Ναζί) «Η Γερμανία στους Γερμανούς». Το σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την πατρίδα» και πάλι παραπέμπει σε στεγανά της δεκαετίας του ’30 στην Γερμανία του Χίτλερ. Η αφίσα του ΠΑΣΟΚ με τα χέρια που ζεσταίνονται γύρω από την φωτιά και αναφέρεται στο κοινωνικό πρόγραμμα του κόμματος, παραπέμπει αισθητικά σε εκδηλώσεις της Χιτλερικής νεολαίας. Η αφίσα «ψηφίζω ΠΑΣΟΚ για την ανεξαρτησία», με την πυραμοειδή δομή των χεριών, είναι αντιγραφή γλυπτών έργων των επίσημων καλλιτεχνών του Γ’ Ράιχ Άρνο Μπρέκερ και Γιόζεφ Τοράν. Η αφίσα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους τραπεζίτες» αποτελεί μια νεότερη εκδοχή, με μικρή παραλλαγή του αντιεβραϊκού συνθήματος της Χιτλερικής Γερμανίας «Η Γερμανία ανήκει στους Γερμανούς και όχι στους Εβραίους τραπεζίτες». Η αφίσα «ψηφίζω ΠΑΣΟΚ για το ζωντάνεμα της υπαίθρου», με τα νεανικά πρόσωπα, θυμίζει έντονα το δόγμα «Αίμα και γη» του υπεύθυνου αγροτικής πολιτικής του Γ’ Ράιχ Βάλτερ Νταρέ.

Ακόμη και το «Carmina Burana», το κλασικό κομμάτι που συνόδευε τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ και έβγαινε στον αέρα λίγο πριν βγει ο Ανδρέας Παπανδρέου στο πλήθος για να μιλήσει, ανήκει στον συνθέτη Καρλ Ορφ, ο οποίος ήταν μέλος του NSDAP, του κόμματος που ηγείτο ο Χίτλερ. Μάλιστα η πρώτη επίσημη παρουσίαση του κομματιού έγινε παρουσία του ίδιου του Χίτλερ! Ακόμη και οι κινήσεις των χεριών και η χροιά της φωνής του Ανδρέα Παπανδρέου στις ομιλίες του, είχαν τις ίδιες ομοιότητες.

Οι πολιτικοί επίγονοι του Ανδρέα Παπανδρέου στο σημερινό ερείπιο του ΠΑΣΟΚ δεν χρησιμοποιούν φυσικά, ούτε για αστείο εθνικιστικά-πατριωτικά συνθήματα του παρελθόντος. Πάει πολύ, όμως, να ομιλούν για «ναζιστική Χρυσή Αυγή», οι εκπρόσωποι ενός κόμματος το οποίο στο παρελθόν ξεπατίκωσε συνθήματα, ομιλίες, τραγούδια, και κινήσεις της εποχής της Χιτλερικής Γερμανίας. Μήπως πρέπει να κληθεί και το ΠΑΣΟΚ από τον Άρειο Πάγο για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος; Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Ρότσιλντ;

Τι να πούμε για το ΚΚΕ; Πρέπει να έρθουμε 15 χρόνια πίσω, τότε που ήταν η περίοδος της ανασυγκρότησης, το 1998 ημέρα του Πολυτεχνείου. Τα ΚΝΑΤ περικυκλώνουν τους αντιεξουσιαστές και τους παραδίδουν στα ΜΑΤ. Ένα χρόνο αργότερα τα ΚΝΑΤ καίνε την Αθήνα με την επίσκεψη Κλίντον, 1999 και ημέρα 26 Νοεμβρίου, ο νυν διευθυντής του Ριζοσπάστη, τότε μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ, καλεί στην ΚΟΑ στην οδό Βερανζέρου, τα μέλη της ΚΝΕ που θα παρουσιαζόντουσαν στον Ελληνικό στρατό, και τους καθοδηγεί με ποιον τρόπο πρέπει να λειτουργούν μέσα στο στρατό. Το κάθε μέλος της ΚΝΕ, με ειδικούς συνδέσμους έπρεπε να ενημερώνουν για την κατάσταση που επικρατούσε στο κάθε κέντρο νεοσυλλέκτων. Και το ερώτημα είναι το εξής: Επιτρέπετε μυστική οργάνωση στο στράτευμα;

Το Νοέμβριο του 2000 δόθηκε εντολή στα μέλη της ΚΝΕ, όσοι βρισκόντουσαν στην Αθήνα, να ντυθούν με στολές εξόδου και να παραβρεθούν στην πορεία του Πολυτεχνείου. Όσοι στρατιώτες της ΚΝΕ δεν είχαν προμηθευτεί στολές εξόδου, ο νυν διευθυντής του Ριζοσπάστη μέσω της ΚΟΑ έντυνε τους στρατιώτες με στολές εξόδου που υπήρχαν στα ντουλάπια των γραφείων της Βερατζέρου. Δεν πρέπει αυτοί να πάνε για εσχάτη προδοσία;

Επίσης ποτέ κανένας από τους εκάστοτε κυβερνώντες δεν ενοχλήθηκαν από τις ατελείωτες «γιάφκες» των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλλον είναι υπερ-πλήρεις από πιστόλια, φυσίγγια, χειροβομβίδες και… καλάσνικωφ.

Η κόρη Δραγασάκη συνελήφθη μαζί με άλλα τρία μέλη του ιδίου κυκλώματος διότι στο διαμέρισμά της βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνης, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 11 πιστόλια, 3 αυτόματα όπλα, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 2056 σφαίρες. Η υπόθεση χαρακτηρίσθηκε από τους αρμόδιους της Αστυνομίας ως μια από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις των τελευταίων ετών, καθώς ακόμα δεν γνωρίζουν μέχρι ποιο σημείο «εμπλοκής» έχει φτάσει η συμμορία. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η κόρη Δραγασάκη πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη, αλλά φυσικά κυκλοφορεί ελεύθερη.

Ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, Γιώργος, είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία τράπεζας και φυσικά κι αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος.

Τα παιδιά του Κουράκη (Σύριζα), συνελήφθησαν με μολότωφ στα χέρια να καίνε την Αθήνα. Ο γιος του Χαρίση (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ) ανήκε σε τρομοκρατική οργάνωση.

Βέβαια έχουμε και τους Συριζέους τραμπούκους που κατέστρεψαν τον εμπορικό κορμό της πρωτεύουσα το 2008, τους εμπρηστές της Μαρφίν, και τον Συριζέο δράστη της δολοφονίας του ταξιτζή στην Πάρο, γαμπρό της Βίκης Μοσχολιού, που έγραφε μετά τις εκλογές του 2012 στη σελίδα του στο Facabook «Δεν είπαμε να κάνουμε επανάσταση, ΣΥΡΙΖΑ είπαμε να βγάλουμε στις εκλογές γαμώ τον μπελά μου;» Αυτός ο αναρχοκομουνιστής-ληστοτρομοκράτης είναι και διαδικτυακός φίλος της Ρένας Δούρου, αλλά και του κυρίου Στρατούλη.

Φυσικά έχουμε και τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από το Αγρίνιο, Ανδρέα Καραγιάννη, που κάλεσε μέσω μηνύματος στο Facebook τον κόσμο σε αντάρτικο πόλης! «Μην ξεχνάτε…. Αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να καταστείλουμε την κρατική βία…». Και ενώ το κόμμα του τον κάλυψε βγήκε ο Παπαδημούλης να χαρακτηρίσει ασόβαρη την δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως «παίζει με τα σπίρτα».Ακόμη θα πρέπει να πούμε για τον πρώην πασόκο και νυν συριζέο, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία» που πιάστηκε με φακελάκι 50.000 ευρώ στο χέρι, για να μην προκαλέσει μέσω του σωματίου του οποίου ήταν πρόεδρος, απεργίες και «δυναμικές κινητοποιήσεις». Επιπλέον στο σπίτι του βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο. Και όμως, η δικαιοσύνη τον άφησε ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

Είναι απίστευτη η βρωμιά μέσα στον χώρο που υπάρχουν αυτά τα παρακρατικά σκουπίδια, που αφήνονται ελεύθερα από την αστική δικαιοσύνη και το αστικό ψευδοκράτος. Οι προστατευόμενοι λοιπόν ληστοτρομοκράτες ταπώνουν κάποιους «έγκριτους» δημοσιογράφους του συστήματος, πρώην μαρξιστές, που παριστάνουν τους έκπληκτους και τους ανήξερους για την ιδεολογική ταυτότητα των ληστοτρομοκρατών, μιλώντας ταυτόχρονα για το «ήθος της αριστεράς». Ακούστε ποιο είναι το ήθος της αριστεράς: «ο ένοπλος αγώνας και οι εκτελέσεις ήταν πάγια πρακτική του λαϊκού και επαναστατικού κινήματος, όπως έχει αποδείξει η ιστορία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ… να τους ανοίγει τα κεφάλια με σφυρί, να τους κόβει το χέρι με δρεπάνι…»

Και ερχόμαστε τώρα στη ΝΔ που κυβέρνησε τον τόπο επί πολλά χρόνια παρουσιάζοντας ένα δήθεν δημοκρατικό πρόσωπο, ενώ αυτή κατά καιρούς παρουσίαζε στις τάξεις της φασιστοειδή φαινόμενα. Στην Νέα Δημοκρατία λοιπόν της δεκαετίας του ’80 και του ’90 οι «φασίστες» και οι «ακροδεξιοί» ήταν πολλοί περισσότεροι απ’ ότι ήταν στα ακροδεξιά και φασιστικά κόμματα ή μικροκινήματα της εποχής. Στην ΟΝΝΕΔ εκείνης της δεκαετίας κυριαρχούσε το σύνθημα «Σ’ αυτές τις εκλογές εμάς να έχετε φάρο, γιατί θα ξανανοίξουμε μου…..ά τη Γυάρο», καθώς και το «Αλήτες, κομούνια θα σας κάνουμε σαπούνια» και άλλα συνθήματα ακόμη πιο ακραία που περιελάμβαναν ακόμη και «φούρνους» και «Ναζί»… Την ίδια εποχή έκαναν θραύση τα τραγούδια για τους χίτες και τους ταγματασφαλίτες εντός του κόλπου της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης ο Κων/νος Μητσοτάκης παζάρευε με την Δέσποινα Παπαδοπούλου και τον Έγκλειστο Γεώργιο Παπαδόπουλο την αποφυλάκισή του, αρκεί να μην κατέβαινε στις εκλογές η ΕΠΕΝ που αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ διετέλεσε ο κύριος Βορίδης της ΝΔ που σήμερα απαιτεί να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός Νόμου!!!

Ο κύριος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε πει το περιβόητο… ότι το πολύ σε δέκα χρόνια θα έχουμε ξεχάσει την Μακεδονία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δολοφονία του καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα από στελέχη της ΝΔ. Την δολοφονία οπαδού του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο Κρήτης από αστυνομικό συνοδό του υπουργού της ΝΔ κυρίου Κεφαλογιάννη. Για καμία από αυτές τις δολοφονίες, οι οποίες αποδεδειγμένα διεπράχθησαν από στελέχη της ΝΔ, ουδεμία έρευνα έγινε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και ουδεμία δίωξη ασκήθηκε!!!

Τον Ιούλιο του 1998 ο Βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, εισήλθε μέσα στο κοινοβούλιο με περασμένο στη ζώνη του «ευμέγεθες» πιστόλι, ορατό σε όλους, απειλώντας να πυροβολήσει τον τότε υπουργό Δημοσίας Τάξεως Γ. Ρωμαίο. Τόσο η Βουλή, όσο και το κόμμα του κυρίου Γιακουμάτου είχαν αρνηθεί να επιβάλλουν κυρώσεις στον εν λόγω βουλευτή, ενώ ο τότε πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, είχε δηλώσει ότι ο κανονισμός της Βουλής δεν προβλέπει την λήψη πειθαρχικών μέτρων.

Και τι να πούμε για τον σημερινό αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που κάπου εκεί στα 1992 όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, κύριος Αντώνης Σαμαράς, διέπραξε το ανοσιούργημα του ανοίγματος των συνόρων καλώντας τους Αλβανούς να έρθουν στην Ελλάδα; Είχε προηγηθεί μια άλλη εγκληματική ενέργεια από τον προηγηθέντα του Σαμαρά, υπουργό εξωτερικών και τωρινό (κακή τύχη) πρόεδρο Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος είχε άρει την εμπόλεμη κατάσταση, μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας, το οποίο ίσχυε από το 1941. Τώρα που φτιάξαμε εξ αιτίας τους την οικονομία της Αλβανίας καταστρέφοντας την δικιά μας, αντί να μας πουν «ευχαριστώ», μας ζητάνε να πάρουν όλη την Ήπειρο μέχρι κάτω το Αγρίνιο.

Και τι να πούμε για το στέλεχος και πρώην υπουργό, τον κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, που από το βήμα της Βουλής ευχαριστούσε τους «λαθρομετανάστες» που προτίμησαν να έρθουν στην Ελλάδα αντί να πάνε σε άλλα μέρη της Ευρώπης!!!

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, απονέμει κάθε μήνα δεκάδες χάριτες σε (νέο)εποικιστές που πιάστηκαν στα «πράσα» να ληστεύουν ή να βιαιοπραγούν σε βάρος αθώων Ελλήνων πολιτών, να πωλούν στα παιδιά μας ναρκωτικά, να πλαστογραφούν δημόσια έγγραφα κ.λπ.

Αυτά είναι τα Ναζιστικά κόμματα και οι Εγκληματικές οργανώσεις.

Ψηφίστε τους! 

ΠΗΓΗ: Αχιλλέας Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου