Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 

Ομιλία του συναγωνιστή και υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής με τρόπο γλαφυρό περιέγραψε τον «τρόμο» του συστήματος έναντι των αποκαλύψεων του περιβόητου βίντεο με τον συναγωνιστή και υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών Ηλία Κασιδιάρη. 

 

Στην συνέχεια και αφού ανέλυσε όλες τις πολιτικές διαστάσεις του συγκεκριμένου βίντεο , τόνισε ότι η δικαίωση στα μάτια των υποστηρικτών και μελών του κινήματος ήρθε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παρευρισκόμενους , επειδή τόσο καιρό δεν έκαναν βήμα πίσω , παρ’ όλη την λάσπη και τις άδικες διώξεις που δέχτηκε το κίνημα στο σύνολο του. 

 

Τέλος συνέστησε προσοχή σε όλους , διότι οι εξουσιαστές εξακολουθούν να έχουν την εξουσία στα χέρια τους , να μην σταματήσει κανείς τον αγώνα και ότι στις εκλογές του Μαΐου , το σάπιο σύστημα θα χτυπηθεί στην «καρδιά» του. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα. Η ομιλία έκλεισε με τον καθιερωμένο Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου