Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Ομιλία του Βουλευτή Β' Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Σαλαμίνος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξειςΜέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Τ. Ο. Σαλαμίνος , ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου εξήρε την προσπάθεια όλων των συναγωνιστών/ στριων για όλη την προεκλογική περίοδο και τόνισε ότι οι εκλογικές μάχες κερδίζονται με συνέχεις αγώνες στα πεζοδρόμια , στις πλατείες στα καφενεία ,παντού.
Μάλιστα επεσήμανε ότι ο όρος συναγωνιστής είναι τίτλος τιμής για τον χρυσαυγίτη και ότι αυτός κερδίζεται και δεν χαρίζεται από κανέναν.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρος , ο οποίος αφού πρώτα συνεχάρη την Τ. Ο. Σαλαμίνος για τα μεγάλα εκλογικά ποσοστά , τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές , όσο και στις ευρωεκλογές , ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα επισημαίνοντας ότι κύριος στόχος αυτήν την περίοδο είναι η αποφυλάκιση του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών.
Στην συνέχεια τόνισε ότι πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες εθνικές εκλογές , όποτε και αν αυτές γίνουν.

Στον επίλογο της ομιλίας συνέστησε σε όλους σύνεση και συντροφικότητα , έτσι ώστε όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και σαν γροθιά να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους.

Η εκδήλωση έκλεισε , σε στάση προσοχής, με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής αυγής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου