Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Μεγαλειώδης Ενημερωτική δράση της περιφέρειας Πειραιώς σε Κορυδαλλό - Νίκαια


Το Σάββατο, 18-10-14, Συναγωνιστές από όλη την περιφέρεια Πειραιώς μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Δυτική Αττική, πραγματοποίησαν μεγαλειώδη πολιτική - ενημερωτική δράση στις γειτονιές του Κορυδαλλού και της Νίκαιας. 

Με αφετηρία τα παλιά γραφεία της Τ.Ο. Νικαίας, Οι Συναγωνιστές, πέρασαν από τα κεντρικότερα σημεία των Δήμων Κορυδαλλού και Νίκαιας σε ακτίνα δεκάδων χιλιομέτρων.

Οι πολίτες με την σειρά τους, μας έδειξαν για ακόμη μια φορά πως γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ποιος βρίσκεται πραγματικά στο πλευρό τους και πως δεν σημαίνει τίποτα για αυτούς η καθημερινή, καθεστωτική προπαγάνδα. Όλοι έσπευσαν να λάβουν το υλικό της δράσης (εφημερίδες - ενημερωτικά φυλλάδια), το οποίο είχε τελειώσει πολύ πριν ολοκληρωθεί η εξόρμηση μας, πάρα την τεράστια ποσότητα. 

Η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει στα τηλεοπτικά παράθυρα, μα στην πραγματικότητα της Ελληνικής κοινωνίας, πράγμα το οποίο αποδεικνύουμε καθημερινά σε ολόκληρη την επικράτεια. Δεν θα αναπαυτούμε και δεν θα κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω μέχρι να ολοκληρώσουμε τον Ιερό σκοπό μας, την Nίκη για την Ελλάδα.

Ακολουθεί πλήρες φωτορεπορτάζ: 


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου