Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Β' Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Σαλαμίνος


Προλογίζοντας ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου τόνισε ότι στο 2014 πραγματοποιήθηκαν πολλές ομιλίες υψηλού επιπέδου, συνεχόμενες πολιτικές δράσεις εντός και εκτός του νησιού, συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του κινήματος καθώς επίσης στις αιμοδοσίες και διανομές τροφίμων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική επικράτηση της Χρυσής Αυγής.

Τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β'Αθηνών Παναγιώταρος Ηλίας ο οποίος ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα τονίζοντας το νέο έγκλημα Ντογιάκου-Σαμαρά οι οποίοι έβαλαν στο αρχείο την υπόθεση Χαϊκάλη.
Κατόπιν ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την αυθεντικότητα του ηχητικού Σαμαρά μετά τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι το καθεστώς δεν πρόκειται να το αντέξει όταν πάρει ο Αρχηγός του κινήματος Νικόλαος Μιχαλολιάκος εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές και αφού βγούμε τρίτο κόμμα.
Τέλος κάλεσε τους παρευρισκομένους σε αγωνιστική εγρήγορση, στη συμμετοχή σε πολιτικές δράσεις και να πλαισιώσουμε όλοι τα εκλογικά τμήματα.
Ο Συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.
κλεινίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου