Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Μεγαλειώδης πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στο κέντρο του λιμανιούΗ προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει επίσημα, μα ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός, οι Έλληνες Εθνικιστές αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός φορέας του τόπου, που στέκεται με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.

Το Σάββατο, 03/01/15, Συναγωνιστές από τις Τοπικές Οργανώσεις ολόκληρης της περιφέρειας Πειραιώς (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα), πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση στο κέντρο του Πειραιά (Ηλεκτρικός σταθμός ΗΣΑΠ, πλ. Κοραή, Γούναρη, Εθνικής Αντιστάσεως, Σωτήρος Διός, κ.α.). Η υποδοχή που μας επιφύλασσαν οι Έλληνες που πυκνώνουν τις γειτονιές του ιστορικού μας λιμανιού ήταν και πάλι θερμή, καθώς έσπευσαν με ζήλο και ανυπομονησία να λάβουν το υλικό της δράσης (εφημερίδες, ενημερωτικά φυλλάδια, dvd).

Το 2015 μπήκε για εμάς με πολύ Αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Πειραιάς ήταν, είναι και θα είναι, πόλη Εθνικιστική. Σε κάθε γωνία της πόλης θα ανεμίζει υπερήφανα και ένα λάβαρο της Πατρίδας και του Εθνικισμού.

Ας είναι το 2015 να είναι η χρονιά που θα λάμψει το αποκαλυπτικό φως της πραγματικής δικαιοσύνης.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ψηφίζω με Εθνική Συνείδηση Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου