Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Η Πίστη στη Χρυσή Αυγή


Προλογίζοντας ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου, υπενθύμισε ότι ο Αρχηγός αποφυλακίζεται σύντομα και ενδεχομένως άνθρωποι που 18 μήνες τώρα έκαναν ότι δεν μας ήξεραν, θα γυρίσουν σα να μην συμβαίνει τίποτα.
Η εμπιστοσύνη χτίζεται μέρα με την μέρα και την έχει όποιος την αξίζει.
Το μυστικό του ατσαλιού λοιπόν, είναι ότι σκληραίνει όσο το χτυπάς και εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε φτιαγμένοι από ατσάλι. Τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και μέλος της κεντρικής επιτροπής Γεώργιος Μισιάκας, τονίζοντας ότι στις ομιλίες δεν μετρά ο τίτλος αλλά το περιεχόμενο.
«Πίστη στη Χρυσή Αυγή» και «Π» όπως πατρίδα, δηλαδή παρελθόν, παρόν και μέλλον το οποίο εξαρτάται από εμάς.
«Ι» όπως ιστορία και ποιά δηλαδή είναι τα πρότυπά μας ; Ο Λεωνίδας, ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Παλαιολόγος, ο Κολοκοτρώνης, ο Παύλος Μελάς ή ο Εφιάλτης, ο Ηρόστρατος, ο Νενέκος και ο Γούσης ; Ο Μιχαλολιάκος ή Σαμαροβενιζέλοι και Τσίπρες ; 
«Σ» όπως συντροφικότητα. Ο Αγωνιστής δηλαδή που δεν θα προδώσει τους συναγωνιστές του.
«Τ» όπως τιμή. Το υπέρτατο αγαθό όλων. Ο άνθρωπος που προτιμά να αδικηθεί παρά να αδικήσει.
«Η» όπως Ήλιος. Πρέπει να είμαστε καθαροί και φωτεινοί σαν τον Ήλιο για να «κάψουμε» τους εχθρούς μας. Τελειώνοντας θύμισε στον κόσμο ότι ο Γιώργος, ο Μάνος και ο Αλέξανδρος έδωσαν την ζωή τους και δεκάδες συναγωνιστές κοιμούνται στην φυλακή γι’ αυτό που πιστεύουν και όχι για κάτι που έκαναν.


Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου