Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Ομιλία Μιχαήλ Παπαδημητρίου στην Τ.Ο. Αθηνών 13/06/2015

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ


Ξεκινώντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Παπαδημητρίου, τόνισε ότι οι κατέχοντες την εξουσία με αιχμή του δόρατος τα Μ.Μ.Ε. διαμορφώνουν τις μάζες, κρατώντας στο σκοτάδι πτυχές τις πραγματικότητας. “Κάνε το ψέμα μεγάλο – πολύ μεγάλο – κάνε το απλό και λέγε το κάθε μέρα… στο τέλος θα το πιστέψουν. Έτσι κάνουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα επιχαίροντας για την
πολιτική δίωξη του τρίτου κόμματος.” Στην συνέχεια τόνισε ότι πάνω στην βάση της κοινής Ευρωπαϊκής καταγωγής και της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς, μπορεί να δημιουργηθεί ένα μέτωπο αντίστασης στην Παγκοσμιοποίηση.


Για να υπερασπιστούμε τα Έθνη μας, πρώτα πρέπει να
υπερασπιστούμε την φυλή μας.
Όσοι λοιπόν έχουν ακόμα αυτιά και μάτια ανοιχτά, όσοι ενδιαφέρονται για την αλήθεια, όσοι έχουν ακόμα ελεύθερο φρόνημα, όσοι ζωντανοί που θα έλεγε και ο Ιών Δραγούμης, θα πρέπει να δράσουν με το “ΚΑΙΡΟΝ ΠΡΟΣΜΕΝΕ “ , σε συνδυασμό με το “ΣΥΜΦΕΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ”.
Για εμάς τους Χρυσαυγίτες δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν υπάρχει επιστροφή, και σε όποιον μας θέλει υποτακτικούς, δούλους ή φοβισμένους , απαντάμε: ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

πηγή:εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου