Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (Γκλέτσος) - φωτορεπορτάζ


Προλογίζοντας ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα εγκαίνια του σωματείου της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, που θα πραγματοποιηθούν στις 15/6/2015.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος της κεντρικής επιτροπής Γλέτσος Απόστολος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι η Χρυσή Αυγή μπήκε στην βουλή για να πει αλήθειες. Για τους εργολάβους, τους καναλάρχες, τους μιζαδόρους. 
Η Χρυσή Αυγή παραμένει πιστή στο όμαιμων, το ομόγλωσσων, το ομόθρησκων.
Τόνισε ότι ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ και οι διώξεις δεν θα σταματήσει τον αγώνα μας, όσες συγκυβερνήσεις και να κάνουν. Πρωτοφανές για τα ιστορικά και πολιτικά δεδομένα, είναι αυτό που ακούστηκε από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος : «Πρέπει να ξαναδούμε σήμερα, τα νέα κριτήρια για το τι είναι έθνος».
Κλείνοντας διαβεβαίωσε ότι ο Αρχηγός Ν.Γ. Μιχαλολιάκος θα οδηγήσει το έθνος και την Χρυσή Αυγή στο πεπρωμένο τους. Θα δημιουργήσει την Ελλάδα του αύριο, γιατί αυτό οφείλουμε στου προγόνους και τα παιδιά μας.

ηχητικό απόσπασμα της ομιλίας


Ο Συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό ύμνο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου