Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων: Δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στην ΔΕΗ Κερατσινίου - Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα! Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΤην Τετάρτη, 17-06-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ Κερατσινίου, από κλιμάκιο Συναγωνιστών που πυκνώνουν τις Τοπικές της Οργανώσεις (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα).

Θέμα της σημερινής μας εξόρμησης: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα - Φθηνό ρεύμα για τους Έλληνες. Εκατοντάδες Έλληνες γνώρισαν τις θέσεις μας μέσα από το έντυπο υλικό που έσπευσαν να λάβουν με ενθουσιασμό, και αρκετοί από αυτούς δεν άργησαν να εκφράσουν πως οι φωνές τους έχουν ενωθεί με τις δικές μας.

Πλέον, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, πως η νέα κυβέρνηση δεν στάθηκε σε καμία περίπτωση άξια απέναντι στις ηχηρές προεκλογικές της δεσμεύσεις. Η Χρυσή Αυγή, ως ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου που στέκεται με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, δηλώνει υπεύθυνα πως δεν θα κουραστεί και δεν θα σταματήσει να μάχεται με κάθε νόμιμο μέσο, κάθε φορά που καταπατούνται τα δικαιώματα του, ενώ παράλληλα τίθενται Εθνικά και Λαϊκά θέματα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ - ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Aκολουθεί βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου