Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Είμαστε η τελευταία Ελπίδα του 'Εθνους

 
 
Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, καλωσόρισε τον συναγωνιστή και βουλευτή Β' Πειραιώς Ιωάννη Λαγό, μετά από 2 χρόνια παράνομης προφυλακίσεως.

 
Ο γραμματέας τόνισε την προσπάθεια και τους αγώνες που έδωσε όλο αυτόν τον καιρό η τοπική και στάθηκε αντάξια των θυσιών που υπέστησαν οι προφυλακισμένοι συναγωνιστές και βουλευτές.


Κατόπιν τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β' Πειραιώς Ιωάννης Λαγός , λέγοντας πως οι θυσίες και οι αγώνες όλων των συναγωνιστών αποτελούν καθήκον μας. Η Χρυσή Αυγή τα έβαλε με ένα σάπιο και άθλιο καθεστώς και όχι μόνο άντεξε, μα νίκησε κιόλας. Η Χρυσή Αυγή προελαύνει δημοκοπικά, αλλά και κοινωνικά, παρά τον αποκλεισμό των ΜΜΕ, παρά τον οικονομικό στραγγαλισμό, παρά τις διώξεις, χάριν των υπερήφανων Χρυσαυγιτών που δεν λύγισαν, δεν φοβήθηκαν, δεν κρύφτηκαν. Κλείνοντας, τόνισε ότι με ψηλά το κεφάλι θα δώσουμε την μάχη την καλή, διαδίδοντας την αλήθεια της Χρυσής Αυγής, πόρτα-πόρτα, διότι είναι η τελευταία ελπίδα του έθνους.


Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα και όπως είθισται σε στάση προσοχής, ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου