Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Θωρακίζοντας το πνεύμα στην εποχή της ύλης

 
Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, καλωσόρισε τον συναγωνιστή και γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς Μπαρέκα Μάκη, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν ακόμα συναγωνιστή του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που οι πράξεις του καθορίζονται από τα ευγενή κίνητρα και όχι από προσωπικό συμφέρον όπως είναι ο κανόνας στα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.


Κατόπιν τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς Μπαρέκας Μάκης, λέγοντας ότι η σημερινή Ελληνική κοινωνία είναι έρμαιο της ύλης και εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, έχουμε ιερό καθήκον να θωρακίσουμε το πνεύμα μας απέναντι σε αυτό το πάθος που διαβρώνει την πατρίδα μας. Μεταπολεμικά δημιουργήθηκε η νοοτροπία να βρουμε μια θέση στο δημόσιο και μέχρι σήμερα ο λαός ψηφίζει τους πολιτικούς που πληρούν αυτό το κριτήριο.

Αυτό που δεν κατάφεραν οι εχθροί με το σπαθί και το τουφέκι, το κατάφεραν οι γραβατομένοι με τους χαρτοφύλακες. Εδώ λοιπόν πέφτει ο κλήρος σε όλους εμας, σε όλους τους Χρυσαυγίτες και έχουμε ιερό καθήκον να αφυπνίσουμε το αδρανές πνεύμα των Ελλήνων και να μην επιτρέψουμε στο Έθνος να γίνει ραγιάς. Πρώτοι εμείς πρέπει να αυτοβελτιωθούμε και να ταρακουνήσουμε τους ιδιωτεύοντες συμπολίτες μας και να τους ενσωματώσουμε στον αγώνα που ξεκίνησε ο Αρχηγός μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ 
Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και όπως είθισται σε στάση προσοχής, ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου