Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (Μουλιανάκης) - φωτορεπορτάζΟ γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, καλωσόρισε τον συναγωνιστή Μουλιανάκη Περικλή, γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος και περιφερειακό σύμβουλο Πειραιώς. Τόνισε την προσφορά του στο κίνημα, στα χρόνια των διώξεων, δείχνοντας ζήλον και διάθεση πέραν των ορίων του καθήκοντος.


Κατόπιν τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Περάματος Μουλιανάκης Περικλής αναλύοντας τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στην σημερινή αθώωση του συναγωνιστή και μέλους της κεντρικής επιτροπής Δεβελέκου Σωτήρη, που αποτελεί ακόμα μια ΝΙΚΗ στα πλαίσια της δίκης-σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια σχολίασε την γελοία διαμαρτυρία ελαχίστων, στο λιμένα Παλουκίων στην Σαλαμίνα, εναντίον της ιδιωτικοποιήσεως του ΟΛΠ και παραχωρήσεως του ιστορικού χώρου της Κυνοσούρας. Πρωτοφανής εικόνα να διαμαρτύρονται κομματόσκυλα για νόμους και μνημόνια που έφεραν τα κόμματά τους. Τέλος αναφέρθηκε στην πίστη και στην αγωνιστικότητα που πρέπει να συνεχίσουν να επιδεικνύουν οι Χρυσαυγίτες, γιατί η μόνη λύση, η μόνη ελπίδα, η μόνη σωτηρία του έθνους, είναι οι Χρυσαυγίτες.

Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και όπως είθισται σε στάση προσοχής, ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου