Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (Γκλέτσος) - Φωτορεπορτάζ


Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος Μιχαήλ Παπαδημητρίου, καλωσόρισε τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γκλέτσο Απόστολο.Κατόπιν τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής αναλύοντας τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Αν επί 40 χρόνια και πλέον, κυβερνούσαν ξένοι αυτόν τον τόπο, δεν θα ήταν η χώρα σε τέτοιο χάλι, όσο τώρα με το αντισυνταγματικό τόξο. Ακόμα και οι ευρωβουλευτές τους, για χρόνια, πηγαίνουν στις Βρυξέλλες για τουρισμό. Δεν είχαν ιδέα τι συνθήκες ψήφιζαν τόσο χρόνια, αποτελέσματα των οποίων βλέπουμε σήμερα με τον πιο οδυνηρό τρόπο, όπως οι λαθρομετανάστες. Αντιθέτως οι δικοί μας ευρωβουλευτές, μέσα σε μερικούς μήνες, όχι μόνο έκαναν αισθητή την παρουσία τους, αλλά αγωνίζονται με πρωτοφανή ζήλο για τα δεδομένα των τουριστών ευρωβουλευτών των άλλων κομμάτων. Αναφέρθηκε στη χρεοκοπία των μνημονιακών κομμάτων και στην Frontex που θέλουν να αντικαταστήσει τον Ελληνικό στρατό, λες και γίναμε Ελβετία ή Λουξεμβούργο. Ακόμα και η πώληση του Λιμένος του Πειραιά, έγινε χωρίς να έχουν ιδέα οι πολιτικάντηδες τα εγκαίνια της νέα διώρυγας του Σουέζ, που αναμενόταν να διπλασιάσει την ημερήσια δυναμικότητα μεταφοράς εμπορευμάτων. Στερούν έτσι πλούτο από τον Ελληνικό λαό, για να τον χαρίζουν στους τοκογλύφους.


Τέλος τόνισε πως μοναδικός εγγυητής για το Έθνος και την Πατρίδα είναι ο Αρχηγός μας και η Χρυσή Αυγή. Σταθήκαμε όρθιοι, όταν οι άλλοι γονατίζουν μπροστά στα αφεντικά τους. Κρατήσαμε τις τοπικές, όταν οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι αντί να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Μέσα σε μια χώρα που σαπίζει, μέσα σε μια Πατρίδα που ξεπουλάνε και έναν λαό που έχει παραδοθεί, υπάρχει ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Ο συναγωνιστής καταχειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα και όπως είθισται σε στάση προσοχής, ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου