Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Τ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ : Πολιτική Ομιλία Ιωάννη Λαγού


Εθνικιστικός σεισμός στην Τ.Ο. Σαλαμίνος. Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Πειραιώς Ιωάννη Λαγού.

Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της κεντρικής επιτροπής Μιχαήλ Παπαδημητρίου, προλόγισε και καλωσόρισε τον συναγωνιστή.


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ιωάννης Λαγός δίνοντας συγχαρητήρια στην περιφέρεια Πειραιώς και στην Τ.Ο. Σαλαμίνος που κρατούν τον Μαίανδρο ψηλά στα μπαλκόνια.
Αναφέρθηκε στο Κλεπτοκρατικό τόξο και σε όσα γίνονται εντός και εκτός βουλής. Δισεκατομμύρια ευρώ σε δάνεια, σε offshore, σε μεγαλοεπιχειρηματίες, σε δημοσιογράφους, σε κόμματα και οι μόνες άρσεις ασυλίας που γίνονται, είναι στην Χρυσή Αυγή για ... ομιλίες ! Κατόπιν ζήτησε να συνεχίσουμε πιο δυνατά τον αγώνα. Για το Έθνος, τα παιδιά μας και το αίμα των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.
Τέλος κάλεσε άπαντες στην συνδιάσκεψη των Εθνικιστικών σωματείων, ώστε να παύσουν τα λαμόγια να πίνουν το αίμα των εργαζομένων.

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά καταχειροκροτήθηκε και ως είθισται σε στάση προσοχής ψάλαμε τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου