Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Ομιλία του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Στρατηγού Γεωργίου Επιτήδειου - ΦωτορεπορτάζΣε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο Σαλαμίνος, από τον Ευρωβουλευτή, Στρατηγό Επιτήδειο Γεώργιο.


Προλογίζοντας, ο Γραμματέας της Τ.Ο και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παπαδημητρίου Μιχάλης, αφού πρώτα καλωσόρισε τον Στρατηγό, έδωσε συγχαρητήρια στους παρευρισκομένους, που παρ'όλη την αφόρητη ζέστη, προτίμησαν να έρθουν στην εκδήλωση μαζικά, παρά να επισκεφτούν την κοντινότερη παραλία.
Επίσης υπενθύμισε ότι έχουν περάσει ήδη χίλιες μέρες και νύχτες από τότε που παρακρατικοί δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους δύο συναγωνιστές μας Γ.Φουντούλη και Μ.Καπελώνη και τραυμάτιζαν βαριά τον Α.Γέροντα, ανανεώνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι η θυσία τους δεν θα ξεχαστεί ποτέ.


Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο συναγωνιστής Επιτήδειος Γεώργιος, ο οποίος με τον μεστό του λόγο και με την αφοπλιστική του επιχειρηματολογία, εξέθεσε τους λόγους που ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, είναι αναγκαίο να κυβερνήσει σύντομα το Έθνος των Ελλήνων, σώζοντας το από τους προδότες και γραικύλους που το κυβερνούν.
Κατόπιν ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις εντός κ εκτός Ελλάδος, το έργο των Χρυσαυγιτών Ευρωβουλευτών στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους,απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και έγινε ευρύς διάλογος!

Η εκδήλωση έκλεισε,ως είθιστε,σε στάση προσοχής, με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου