Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Χρυσή Αυγή Περιφέρεια Πειραιώς – Σαλαμίνια 2016

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, η Περιφέρεια Πειραιώς με επικεφαλής τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό, τον Γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δεβελέκο Σωτήρη, τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παπαδημητρίου Μιχάλη, με πλήθος Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών, παρευρέθησαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος. 


Η Τριήρης «Ολυμπιάς»

Τα «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ» 2016  διεξάγονται από τις 25 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου και οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος. Στις εκδηλώσεις συμμετείχε η Τριήρης "Ολυμπιάς", ο κωπηλατικός όμιλος Σαλαμίνος και το Πολεμικό Ναυτικό.

Η Περιφέρεια Πειραιώς, έδωσε το παρόν στους εορτασμούς, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και έτυχε θερμότατης αποδοχής για ακόμη μια φορά. Η σεμνή παρουσία του Βουλευτή Β΄ Πειραιώς Ιωάννη Λαγού, μακρυά από τα «επίσημα» των ψευτών και λωποδυτών, έγινε γρήγορα αντιληπτή από τους πολίτες και αφού καταχειροκροτήθηκε, έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, ζητώντας του να συνεχίσει τον αγώνα για Εθνική ανεξαρτησία και πολιτική κάθαρση.

Η Δήμαρχος Σαλαμίνος καλωσορίζει τον Βουλευτή Β' Πειραιά Ιωάννη Λαγό.


Η Δήμαρχος ευχαριστεί για την παρουσία του τον Βουλευτή Β΄Πειραιά Ιωάννη Λαγό


Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων, η Περιφέρεια Πειραιώς αποχώρησε καταχειροκροτούμενη για δεύτερη φορά από το πλήθος των παρευρισκομένων.Η Χρυσή Αυγή, εμπνεόμενη μόνο από την πίστη προς την Πατρίδα και το Έθνος, παθιασμένη από την τρανή καταγωγή των Ελλήνων, θα συνεχίζει να αγωνίζεται και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις που εξυψώνουν το Εθνικό αίσθημα και δεν λησμονεί  τις χρυσές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου