Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Χρυσή Αυγή Περιφέρεια Πειραιώς - Κατάθεση στεφάνου στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων     Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, η περιφέρεια Πειραιώς με επικεφαλής τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, τον Γραμματέα της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Παπαδημητρίου Μιχάλη και πλήθος συναγωνιστών/στριών, παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, που διεξάγονται απο 25 Σεπτεμβρίου έως 29 Σεπτεμβρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας.

 

 


     Ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Κυνόσουρας, μπροστά στο θαλάσσιο χώρο όπου έγινε η ιστορική ναυμαχία της Σαλαμίνος το 480 π.Χ. Αντίπαλοι στη ναυμαχία βρέθηκαν οι στόλοι των ενωμένων δυνάμεων των Ελλήνων με 370 πλοία, από τα οποία τα μισά ήταν Αθηναϊκά, και των Περσών (ο Ηρόδοτος αναφέρει 1207 πλοία).


     Μεγάλη αίσθηση, γιά ακόμα μια φορά, προκάλεσε η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Σαλαμίνα, που έτυχε τεράστιας αποδοχής και χειροκροτημάτων από τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Δεκάδες ήταν οι πολίτες που κυριολεκτικά έπεσαν πάνω στον Βουλευτή Β΄ Πειραιά και φωτογραφήθηκαν μαζί του  φωνάζοντας «είμαστε μαζί σας, όλοι είναι κλέφτες και ψεύτες».

      Εμφανής ήταν, για ακόμα μια φορά, η απουσία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ του «Συνταγματικού τόξου» και όλων των πατριδοκάπηλων βουλευτών της ΝΔούλας, του Καμμένου και λοιπών δεξιούλιδων που μόνο προεκλογικά θυμούνται να τιμήσουν την ιστορία αυτού του Έθνους. Απούσα φυσικά και η ΚαπιταλοΣταλινική κυβέρνηση που μάλλον θα ψάχνει κάποια «επένδυση» για να ξεπουλήσει τον Τύμβο και όσα απο τα οστά των Ηρώων δεν πρόλαβαν να πετάξουν στα Σκουπίδια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.  


     ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΝ να εμφανιστούν στο μνημείο Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι, αφού όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ο τύμβος, που ανήκει διοικητικά στον ΟΛΠ, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ιδιωτικοποιηθεί από το ΤΑΙΠΕΔ (με την υπογραφή όλων, πλήν Χρυσής Αυγής) και όποιος ιδιώτης αναλάβει την εκμετάλλευση του τελευταίου, θα πάρει δώρο και τη χρήση του τόπου όπου το 480 π.Χ. έγινε η πιο διάσημη ναυμαχία στην παγκόσμια ιστορία. Αν και χαρακτηρισμένη περιοχή ως αρχαιολογική ζώνη, ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων εμφανίστηκε σαν ιδιοκτησία της Α.Ε. «ΑΡΚΑΔΙΑ» και επί δεκαετίες γίνονται εργασίες άγριας βιομηχανικής εκμεταλεύσεως.

 


 


    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστή στό όραμα της ανάδειξης όλων των σημαντικών αρχαιοτήτων της χώρας, με αιχμή του δόρατος την Ελληνική Αυγή για την Αττική, θα συνεχίσει να πιέζει για την απαλλοτρίωση όλου του χώρου και για την ανέγερση ενός μεγαλειώδους μνημείου, που θα μείνει στην ιστορία για χιλιάδες χρόνια. Ένα μνημείο που θα το επισκέπτονται ετησίως χιλιάδες σχολεία και εκατομμύρια τουρίστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου