Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Κοπή παραδοσιακής Βασιλόπιτας - φωτορεπορτάζ


Το αδιαχώρητο επικράτησε, και φέτος, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, της Τ.Ο. Σαλαμίνας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Παπαδημητρίου, καλωσορίζοντας τους εκατοντάδες Έλληνες εθνικιστές που κατέκλυσαν τα γραφεία της τοπικής. Αναφέρθηκε στην συμμετοχή του κόσμου, που είναι απαραίτητη, γιατί τίποτα δεν χαρίζεται σ'αυτή την ζωή, αλλά κατακτάται. Για να τελειώσει η παλιά εποχή της κλεπτοκρατίας, ο κόσμος πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη και να στηρίξει στις επόμενες εκλογές  τον λαϊκό σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Σωτήρης Δεβελέκος, διαβεβαιώνοντας τον κόσμο ότι το 2017 ο αγώνας εναντίον των μνημονίων και της ξενοκρατίας θα ενταθεί. Οι επόμενες εκλογές θα είναι η αρχή του κακού των εχθρών του Έθνους και η Περιφέρεια Πειραιώς θα συνεχίσει να είναι η αιχμή του δόρατος των Εθνικών αγώνων.Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς Νίκος Κούζηλος, ευχόμενος στον κόσμο υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. Τόνισε πως το 2017 θα είναι χρονιά εξελίξεων, όπου η κλίση του Αντισυνταγματικού τόξου προς την αδικία, θα κάνει την Χρυσή Αυγή απαραίτητη για την επιβίωση των Ελλήνων.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς Ιωάννης Λαγός, επίσης ευχόμενος στον κόσμο υγεία και ότι καλύτερο για την νέα χρονιά. Υπογράμμισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή και ο Νίκος Μιχαλολιάκος μπορούν να ανατρέψουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Μόνο η Χρυσή Αυγή κάνει ότι υποσχέθηκε προεκλογικά, γι'αυτό τα λαμόγια που είχαν συνηθίσει σε βουλευτές γραφείου και πάνελ, εκπλήσσονται με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές στους δρόμους. Εκπλήσσονται ακόμα και οι τηλεκυράτσες που κρύβονταν στα υπόγεια των στούντιο. Επισήμανε πώς όποιος είναι με το Έθνος, την Πατρίδα και τον Θεό, δεν έχει παρά να στηρίξει Χρυσή Αυγή. Ιερή υπόσχεση της Χρυσής Αυγής, ο αγώνας υπέρ βωμών και εστιών και όχι υπέρ χρημάτων.
 
Η εκδήλωση έκλεισε, ως είθισται, με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής, να ψάλλουμε τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

φωτορεπορτάζ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου