Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Πέντε χρόνια Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο - Μισιάκας


Την Κυριακή 7 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Γεώργιο Μισιάκα, με θέμα την παρουσία του Κινήματος της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική βουλή.Ο γραμματέας της Τ.Ο. Σαλαμίνος και μέλος της κεντρικής επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Μιχάλης Παπαδημητρίου, προλογίζοντας τον Συναγωνιστή μας, τόνισε πόσο σημαντικές είναι οι έννοιες της πίστης και της συναγωνιστικότητας, στις τάξεις του Κινήματος.Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Μισιάκας,ο οποίος αναφέρθηκε για στην συμπλήρωση των πέντε ετών, από την είσοδο του κινήματος της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο.
Τόνισε ότι παρά τη σφοδρή και λυσσαλέα αντιμετώπιση των ΜΜΕ, η ΘΕΛΗΣΗ, είναι αυτή η οποία θα κάνει δυνατή την πραγμάτωση των Εθνικιστικών μας ιδεών. Είναι αγώνας διαρκείας με αντίπαλο μόνο τον χρόνο, ο οποίος κρίνει ποιός είναι Χρυσαυγίτης με τις πράξεις του.
Οι λύσεις που προτείνει η Χρυσή Αυγή είναι εφαρμόσιμες και καθόλου ουτοπικές και προπάντων δεν είναι απόρροια εισπνοής ψυχεδελικών ουσιών.......
Η γνώση της ιστορίας του Έθνους μας, είναι ο οδηγός μας για το μέλλον. Το Αίμα των πεσόντων του κινήματος μας, των νεκρών Ηρώων μας Γιώργου και Μάνου, θα πρέπει να αποτελέσει πυξίδα για το μέλλον.

Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ

Με το πέρας της ομιλίας και σε στάση προσοχής ανανεώσαμε τους όρκους μας προς το έθνος και το κίνημα με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου